1 en 2 oktober Weekend van de klant | laat je verwennen!

De Baarlese ondernemers doen mee met het weekend van de klant! In België is dit weekend ‘goed gekend’, in Nederland niet. Wat houdt het in en wat gaan we doen? Tip ben er op tijd bij als je kans wilt maken op mooie prijzen…:

De dag van de klant is door UNIZO (Belgische Unie van Zelfstandige Ondernemers) en de Vlaamse Overheid in het leven geroepen om klantvriendelijk ondernemerschap onder aandacht te brengen. Inmiddels is deze dag uitgegroeid tot een weekend en wordt dit vooral in Vlaanderen volop gevierd. Het is dit jaar 1 en 2 oktober. Er zijn evenementen, straattheater, modeshows en… in heel veel winkels wat leuks of lekkers om zo klanten te bedanken en ze een onvergetelijke shopdag te bezorgen.

‘Winkelhieren’ is een Vlaams woord dat sinds corona geïntroduceerd is. Lokaal shoppen wordt door ondernemers enorm gewaardeerd. Ook in Baarle. Vanuit het StOB doen dit jaar ook zo’n 40 ondernemers gezamenlijk mee. Iedere winkel of horecazaak heeft zijn eigen actie, cadeautje of proeverijtje, maar we kleden het dorp gezamenlijk aan en de lopers gaan weer uit! Ons dorp wordt op dit moment aan alle kanten flink opgeknapt. Dit is heel fijn, maar is voor ondernemers die slecht bereikbaar zijn niet altijd even handig. We waarderen het daarom extra als klanten toch komen. Dus ga zeker lekker shoppen het eerste weekend van oktober. Je herkent de deelnemende ondernemers aan de paarse lopers, mooie harten en gezellige ballonnen!

Ronald gaat extra bakken en zorgen dat er voor iedere klant een kleine traktatie is. Is het iets typisch Belgisch of typisch Nederlands? In ieder geval iets lekkers! Een kleinigheidje voor alle klanten. En… vanuit UNIZO mogen we ook prijskaartjes uitdelen waarmee je kans maakt op een vakantie, een ballonvaart of een traktatie! Het aantal kaartjes dat we hebben is beperkt dus op = op.

We weten niet wat onze collega-ondernemers gaan doen, maar kom gezellig naar Baarle!