Eigenwijze klanten en kerstpakketten

Wij hebben eigenwijze klanten. Zo dat is er uit 😉 We hebben ook de leukste klanten. Die graag zelf kerstpakketjes willen bedenken en maken voor collega’s of personeel. We maken ieder jaar behoorlijk wat kerstpakketten. Maar dit jaar hebben we dus geen standaardpakketjes samengesteld. De afgelopen jaren is er geen één standaard pakket besteld. Ze waren allemaal op maat gemaakt.

Dus dat gaan we dit jaar weer doen! Er kan veel. Denk bijvoorbeeld aan een pakketje met onze inmiddels beroemde worstenbroodkerstkrans, of een kerststol, of een cake, of een slagroomstronk of de lekkerste chocolade, of hartige kaasstengels of juist koekjes of…. Een combinatie kan ook. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Na 10 jaar weten we vrij goed wat in de smaak valt 😊

Hieronder hebben we al wel een aantal tips en ‘regels’:

  • Bestellen voor maandag 5 december 2022
  • Afhalen op 19, 20 of 22 december 2022. Wij maken alles vers en ambachtelijk. Een aantal producten blijft zeker even goed zoals een koekje, chocolade of cake. Slagroom natuurlijk niet. Denk dus zelf goed na over het uitdeelmoment 😉 Later afhalen is in verband met onze winkeldrukte echt niet mogelijk.
  • We zijn zelf flexibel, zeker als Ronald en co het maken, maar voor bijvoorbeeld verpakkingsmateriaal zijn wij ook afhankelijk van leveranciers. Eventuele extra’s, zoals een Enclavebon of een flesje wijn, toevoegen gaat ook in overleg.