Zondag streekmarkt

Zondag aanstaande is de opening van het nieuwe toeristisch seizoen. De nieuwe Baarlezine, hij is weer erg leuk om te lezen, wordt gepresenteerd en er is een streekmarkt waar wij ook staan! Ronald heeft een aantal leuke typisch Baolse en Nederlands/Belgische producten ontwikkeld:

  • We hebben een nieuwe koffiekoek in de vorm van een kruisje zoals de grens aangegeven wordt op de stoep. Enclavekoek met heerlijk frisse frambozenbavaroise!
  • Het klinkt een beetje vreemd, maar in ons gevlochten kaas/chocoladebrood komt het beste van twee werelden letterlijk samen. We hebben het uitgebreid geproefd en wij zijn fan.
  • Natuurlijk mag het Lijn 29 brood niet ontbreken. Ook goed voor de lijn, maar de naam komt van het Bels Lijntje. Vroeger toen de trein nog reed was dit lijn 29. Het is een meergranen brood gemaakt met gewassen die vroeger langs het spoor groeiden, zoals het zaad Boekweit. Gezond en smaakt goed bij de lunch maar ook bij een salade of bij de soep.
  • We hebben Nederlandse en Belgische cake in de kleuren van de vlaggen.
  • En natuurlijk mogen de Bielskes niet ontbreken. Wederom een verwijzing naar het Bels Lijntje. Een lekker koekje met kaneel en mokka voor bij de thee of koffie.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Wij nemen het lekkers en hopelijk mooi weer mee. Kom vooral even kijken en proeven!

Ps: De markt is van 11 tot 17 uur rondom de St. Remigius Kerk (de Belgische kerk).