Zomerplanning | Note the dates

Onze zomervakantie valt dit jaar een beetje vroeger. Dus bestel op tijd extra brood, afbakpistolets en croissants! En we gaan nog iets anders doen deze zomer:

Zoals afgelopen jaren zijn we de zaterdag met de zomerfeesten en de zaterdag met de ereronde van de Wielerzesdaagse om 13 uur gesloten omdat we dan vanwege wegafsluitingen moeilijk bereikbaar zijn. En dan zijn we dit jaar zondags na de Wielerzesdaags nog op. Onze jaarlijkse zomervakantie begint dan maandag 15 juli tot en met woensdag 31 juli.

We hebben er lang over nagedacht, maar uiteindelijk de knoop doorgehakt. In augustus zijn we op dinsdag en woensdag gesloten! Dit zijn de volgende dinsdagen; 6, 13, 20 en 27 augustus. Tot slot vieren we 15 augustus Moederkesdag, een Belgische feestdag.

Waarom? Het was dit jaar een hele puzzel om de vakantieplanning rond te krijgen. Iedereen mag bij ons altijd zijn wensen en verzoekjes indienen en dan proberen we daar zo goed mogelijk rekening mee te houden. Omdat niemand Ronald kan vervangen (iemand die een ervaren broodbakker over heeft voor een paar dagen in de week mag zich melden 😉), zijn we 2 keer per jaar een paar weekjes dicht. Want 6 dagen, nachten dus, bakken per week is af en toe best pittig.

We zaten nu een aantal weekenden heel moeilijk. Helaas ligt het personeel niet voor het oprapen, zeker in de bakkerij niet. Met hangen en wurgen hadden we het rond gekregen, maar dan had er ook echt niets geks mogen gebeuren. En dat voelde niet goed. Het dinsdagteam gaat daarom naar de zaterdag en zo snijdt het mes aan twee kanten; goede teams in het weekend en een lekker dagje extra vrij voor iedereen! Heb je een vaste bestelling op dinsdag? Dan verplaatsen we die in overleg. En bestellen kan gewoon via de site; zie kopje ‘Bestellen’. Brood, sandwiches, krentenbollen om in te vriezen, maar zeker onze afbakpistolets en croissants zijn ideaal!