Wat eet Bakkerij Adams met Pasen?

We hebben een heerlijk zonnig lang weekend in het vooruitzicht! Tussen het werken door, want we zijn Eerste en Tweede Paasdag open, vieren wij ook Pasen. Wat moet er volgens het Bakkerij Adams team op de paastafel? Een klein onderzoekje onder een deel van ons leidde tot de volgende resultaten:

Met stip op 1 werd door Wilma, Anjo en Tiny geroepen: het paastaartje! Favoriet door de combinatie van het schuim met een klein laagje chocolade daarop, de cake en een beetje advocaat door de slagroom. In de vorm van een paasei natuurlijk.

Merel was kort maar krachtig; alle paaschocolade. Heeft geen verdere uitleg nodig. Angelique vindt de Paashaas met ei lekker en gezellig voor op tafel.

Chantal gaat voor het vogelnestje. Dit is een nieuw gebakje met schuim, een chocolade ei met crème en advocaat. Maar ook het ambachtelijk gemaakte Paasbrood mag niet ontbreken. Anita koos ook het Paasbrood, de maltkornpistolet en de Tarte Maison.

Normaal zou ik ook voor de Tarte Maison gaan. De vele laagjes; de bladerdeegbodem, gele room, kersen, slagroom en het amandelschaafsel zijn echt een goede combinatie. Echter, ik heb de aardbeien gemist dus ga voor het aardbeienschuitje. Omdat ik de zanddeegbodem het allerlekkerst vind. En ik ben al jaren trouw aan mijn kampioentje. Dus ook met Pasen.

Ronald gaat voor alles met advocaat. Net als Minka. Advocaatcake, advocaatsoes, paastaartje, het vogelnestje, het dessertje … Allemaal goed. Van Ronald mag daarnaast ook de croissant niet ontbreken. ‘Die hoort bij een goed, lekker ontbijt Ank en ik ben daar echt tevreden over’.

Over smaak valt niet te twisten, maar gelukkig is er keuze genoeg. Wij zijn er 1e en 2e Paasdag van 7 tot 13 uur en helpen graag met kiezen. Bestellen kan tot en met zaterdag; online, telefonisch of via een bestellijst!