Nieuwe feestdagen producten | Tips en favorieten

De bakkers hebben flink geëxperimenteerd en proefgebakken. We hadden een aantal verzoekjes en ze hadden zelf wat wensen voor combinaties. Hier zijn een aantal heerlijke feestdagen producten gekomen; met chocoladetaart, cappuccino, stoofpeertjes, marsepein… Onze tips en favorieten:

Met stip op nummer 1 bij mij… de chocolade kerstster! Deze staat op de achterkant van de lijst, bij de specials. Het is een ster gemaakt met chocoladecake en crème. Feestelijk en echt heel lekker. Het nieuwe chocoladetaartje is een goede tweede. Deze is gemaakt met chocolademousse en een beetje abrikoos.

Ronald houdt van marsepein dus de nieuwe buche met marsepein en sinaasappel wil hij graag als toetje. Zeker omdat hier een beetje likeur in zit, niet veel, maar wel belangrijk om te weten voor kindjes. Het Santa Claus schuitje is ook gemaakt met marsepein – een echte kerstman – en met kersen en vanillebavaroise. Hier zit geen alcohol in.

Liz hebben we niets gevraagd, die kiest toch voor de worstenbroodkerstkrans. Liefst warm en dan bij het ontbijt, de lunch en de borrel. Ravi houdt eigenlijk van alles wat zoet is… hij heeft nog niet geproefd, maar ik denk dat hij het stoofpeerdessertje met slagroom erg lekker gaat vinden en anders het vertrouwde chocomousse dessertje. Nichtje Pip kiest eigenlijk altijd voor de donut, maar dan nu wel de kerstdonut!

Voor het schrijven van de nieuwsbrief heb ik soms wat hulp of extra uitleg nodig. Zeker als er veel nieuwe producten zijn. Bianca heeft alles uitgelegd en gaf meteen haar favoriet door: zeker de Nieuwjaars klok met cappuccinobavaroise! Die vulling is de beste en hij wordt erg mooi door de spiegel en de klok er boven op. Helaas, helaas hebben we deze niet kunnen maken toen de fotograaf er was, dus we hebben nog geen goede foto. Deze komt snel, maar volgens Bianca hoef je niet te twijfelen!

Hopelijk lukt het kiezen een beetje!