Leer ons nog beter kennen | Wie is Ann?

In december meldde Ann zich bij ons. ‘De muren komen op me af nu we dicht zijn en bij jullie is het vast druk, kan ik komen helpen?’ En zo geschiedde. Helaas, is de horeca nog steeds dicht en is Ann dus nog steeds bij ons achter de winkeltoog te zien. Leer ook Ann beter kennen:

Wie ben je?

Ik ben Ann Brosens, gehuwd met Gunter Potters en mama van Brent en Imke. We wonen in Zondereigen en Gunter en ik zijn bijna 30 jaar de trotse horeca uitbaters van café Schuttershof te Zondereigen.

Hoe gaat het met je?

Ondanks de corona, probeer ik alles toch op een positieve manier te benaderen. Verder gaat het goed, al had ik na 4 dagen werken met Pasen wel last van mijn oren door de rekjes van de mondkapjes, maar als dat alles is 😉

Hoe lang werk je al bij ons?

Zie hierboven. In oktober moest de horeca sluiten en toen ben ik op zoek gegaan naar een tijdelijke job. En deze heb ik dus eind december gevonden.

Wat vind je leuk en wat minder leuk aan het werk?

Het is een actieve job, er is altijd wat te doen. Dat spreekt mij persoonlijk enorm aan, dus het is fijn om te doen. Bij Bakkerij Adams werkt een tof team, een ploeg die goed aan elkaar hangt. Iedereen steunt elkaar door dik en dun. En… we hebben een zingende bakker!

Het werken bij de bakker is een verrijking, omdat het volledig nieuw was. Ik had al respect voor het beroep en dat is alleen nog maar groter geworden.

Ik heb geen minpunten aan het werk, maar als ik er dan toch één moet noemen dan zijn het de vroege uren. Waarschijnlijk omdat het totaal andere uren zijn dan in mijn oorspronkelijk job.

Mijn hobbies zijn:

Wandelen en schilderen.

Wat wisten we nog niet over je?

Ondanks dat ik een sociaal iemand ben, heb ik er toch regelmatig behoefte aan om alleen te zijn. Ik ga heel graag met kindjes om en heb met Ravi gespeeld bij de buitenschoolse opvang Stekelbees toen ik daar hielp (en nu snapt hij niet dat ik in de bakkerij rondloop). En, toevoeging van Anke, als Ann een gebakje niet kent, dan gaat ze het uitbeelden 😊 Die foto hadden we eigenlijk moeten hebben!

Mijn lievelingsproduct is…

Een pistoleeke en de lange rozijnen koffiekoek.

Ooit ga ik…

De GR5 lopen (het Grote Routepad 5, een wandelroute van 2000 km door Europa).