Koffie met een koekje

Eén van de leukste weken van het jaar komt er weer aan. De Wielerzesdaagse. Dit jaar wordt de 50e editie van dit bijzondere festijn georganiseerd. Reden genoeg voor extra festiviteiten en traktaties. En één van die traktaties gaan wij verzorgen; een koekje bij de koffie. Dus Ronald gaat koekjes bakken, heel veel koekjes bakken.

We wilden niet allemaal dezelfde koekjes, maar een aantal verschillende. Onze eigen gebakken speculaas mag natuurlijk niet ontbreken. Het is niet echt speculaastijd, maar ach, lekker zijn ze altijd! Ook onze Baolse spoorbielsjes en witte eierkoekjes horen erbij. Een eerdere column ging over zelf spritsen bakken, dat gaan we dus nog een keer doen. Ronald zou Ronald niet zijn als hij niet nog een aantal baksel zou proberen. Op het lijstje om te bakken staan verder nog Jan Hagel, een koekje met amandel en harde suiker, krokante vlindertjes, zanddeegkoekjes en Goudse moppen. Keuze genoeg dus haal lekker een bakkie met een koekje!

Ook dit jaar zijn we sponsor van de prijswinnaars van het individuele klassement. We wensen iedereen heel veel succes en plezier en zorg dat je ‘onze’ trui wint, met natuurlijk nog wat lekkers erbij!