Imme | wie is wie?

Er lopen heel wat mensen in de bakkerij rond. We zouden ook echt niet zonder onze studenten kunnen. Gemiddeld werken er zo’n 5 studenten in de winkel of bakkerij en die blijven vaak lekker lang hangen 😉 En deze week is het woord aan Imme:

Wie ben je?

Ik ben Imme Frijters en ben 19 jaar oud. Ik ben geboren in Breda, maar woon al bijna mijn hele leven in Baarle.

Hoe gaat het met je?

Met mij gaat alles goed, zeker nu ik net mijn middelbare school diploma heb behaald! Ik ga aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven beginnen. Studeren en op kot in Antwerpen. Ik ga toegepaste psychologie studeren en wil later ook iets in dit vakgebied gaan doen.

Hoe lang werk je al bij ons?

Sinds juni 2017, dus al meer dan 3 jaar en nog steeds met veel plezier. Redactionele toevoeging: Imme is een heerlijke kletskous en vertelt en vraagt altijd lekker veel. Zo blijven wij bijvoorbeeld op de hoogte van hoe het ook al weer is om een kot te zoeken ‘ja maar die ene is wel 10 minuten verder fietsen van het centrum en bij die andere drijven ze de prijs op…’

Wat vind je leuk aan het werk?

Het leukste vind ik de superleuke collega’s en de omgang met klanten.

Een minpuntje is:

Het vroege opstaan, maar eenmaal aan het werk ben ik dat zo weer vergeten.

Wat weten mensen niet van mij:

Dat ik na heel veel zenuwen en stress mijn rijbewijs gehaald heb, maar ik ben maar 2 keer op geweest. De eerste keer had ik echt teveel zenuwen. Drie dagen later ging het goed.

Mijn hobby’s zijn:

Winkelen, naar de film gaan (ik houd het meest van comedy’s), sporten en leuke dingen doen met vriendinnen.

Mijn lievelingsproduct is:

De appelcake. In mijn hele leven heb ik nog nooit zo’n lekkere cake gegeten.

Ooit ga ik…

Een grote wereldreis maken. En dan wil ik graag naar Japan om die cultuur mee te maken en te zien.