Het gezicht achter de taart

Wie is wie? Ronald komt regelmatig in beeld, maar we doen alles natuurlijk met een heel team. Afgelopen zaterdag heeft Ellen als verjaardagscadeau van Ronald een taart in haar gezicht gekregen. Wie is Ellen en waarom durfde Ronald dit juist bij haar:

Ellens Bakkerij Adams paspoort:

  • Ik ben: Ellen Raeijmaekers, zus van Anke (dus dit is de reden dat Ronald bij mij die taart wel durfde te gooien). En ben dus afgelopen zaterdag 32 geworden. Ik ben getrouwd met Dennis en mama van Pip die bijna 2 jaar is.
  • Ik werk inmiddels als bijna 8 jaar bij Bakkerij Adams. In de winkel en ook achter de schermen doe ik een deel van de administratie. Afgelopen zomer was ik een tijd afwezig vanwege een hernia, maar daar heb ik gelukkig geen last meer van! Leuk weetje; vroeger had ik mijn bijbaantje bij Jan en Marleen Broeckx.
  • Mijn hobby’s zijn spelen en wandelen met ons hondje Bouwe, ik woon in Zundert en heb inmiddels ook het ‘bloemencorso bloed’ door mijn aderen stromen, ik pinterest graag en we gaan een grote verbouwing tegemoet!
  • Wat vind ik leuk aan mijn werk: er is nooit een dag hetzelfde, we hebben heel leuke klanten en een fijne groep collega’s.
  • Wat vind ik stom: Belgische sandwiches inpakken.
  • Mijn favoriete product is het witte chocomousse schuitje. Alleen Ronald is daar geen fan van dus die krijg ik alleen met Sinterklaas en Kerst. Daarom staat op een gedeelde eerste plaats ook de rijstevlaai.
  • Ooit… ga ik Ronald terugpakken na die voltreffer met taart in mijn gezicht!