Hart voor Baarle

Valentijn komt eraan. En de ondernemers in Baarle hebben een heel leuke actie met liefdeslotjes waarmee leuke prijzen te winnen zijn en we de Hartstichting steunen. Wij hebben dit mee georganiseerd en doen natuurlijk mee. Wat is het idee, lees snel verder:

  • Er komt een groot hart bij de Belgische kerk te staan.
  • Bij bijna alle winkels in Baarle zijn liefdesslotjes verkrijgbaar. Deze zijn te koop voor €2,50 of horen bij een actie. Wij geven de slotjes weg bij het speciaal voor Valentijn ontworpen hartenbrood met framboos. Erg lekker bij een romantisch ontbijtje (krijg je ook een slotje bij op Valentijnsdag)! En ook bij onze hartentaarten geven we een slotje. De voorkeur voor deze taarten was een slagroomhart met chocolade en kersen dus deze gaat Ronald zeker maken.
  • Dit slotje kun je met je geliefde, zoontje, opa, vriendinnetje, de buurvrouw… noem maar op aan het hart ophangen om zo jullie (liefdes)band symbolisch te vereeuwigen. Het ophangen van de slotjes is een traditie bij oude bruggen zoals in Parijs en in Rome en op tal van andere plaatsen. Geliefden krassen hun namen op het slotje en hangen dit op. De sleutel wordt vervolgens in het water gegooid zodat je voor altijd aan elkaar verbonden bent. Het levert soms heel mooie plaatjes op; kijk maar eens op de hashtag ‘lovelock’. En als je toch op Instagram bent, ons account is dus eindelijk zakelijk. Zie @bakkerij_adams voor vanalles en nog wat met brood en ons lekkers te maken heeft.
  • Als je van het ophangen een foto maakt en deze op de Facebookpagina Visit Baarle zet met daarbij #visitbaarle maak je kans op leuke prijzen waaronder een heerlijk ontbijtje voor 2 personen van ons! De prijswinnaars maken we 15 februari bekend.
  • De opbrengst van de slotjes gaat naar de Hartstichting. Een mooi en goed doel wordt gesteund met deze actie dus hang zoveel mogelijk slotjes op!