Een verrukkelijk cadeautje | 5 tips

Ben je nog op zoek naar een kerstcadeautje? Iets lekkers voor onder de kerstboom? We hebben een aantal verrukkelijke tips op een rijtje gezet. Ambachtelijk, lokaal, nergens anders verkrijgbaar en natuurlijk alleen de beste chocolade. Hier zijn ze zeker blij mee!

Heb je vragen of zie je een lekker idee? Neem even contact op, want het gaat nogal snel…

  1. Wat is er beter dan chocolade? Nog meer chocolade. We hebben heerlijk gevulde schaaltjes met kerstbonbons, kerstkransjes en zoenen.
  2. Onze kerstkrans gemaakt van bladerdeeg en natuurlijk echte amandelspijs – zie vorige nieuwsbrief 😉 – valt ook altijd in de smaak en ziet er feestelijk uit! Is een krans te groot? We hebben ook een kerststaaf.
  3. Lokaler kan het niet, onze eigen Pain Perdu (zie hier het proces). Het bier van De Dochter van de Korenaar dat gemaakt is van ons brood. Lekker borrelen met daarbij onze broodchips (TIP!), een toastje met een salade of geroosterde nootjes. Meer heeft een gezellig avond je niet nodig.
  4. Geen idee hoeveel Ronald deze in zijn leven al gemaakt heeft en ze worden ook heel veel cadeau gedaan; kerstbroden. We hebben grote en kleine, verpakt in een mooie geschenksdoos.
  5. Geen idee? Of al teveel lekkers in huis gehaald? Geef dan een Bakkerij Adams cadeaubon! In te vullen naar wens. Wellicht voor een ontbijtje of een lekkere vlaai?