Cas | leer ook onze bakkers beter kennen

In het weekend is het druk. Dan hebben we extra, op zijn Belgisch, jobstudenten in de winkel. En ook in de bakkerij. Sinds de zomer komt Cas ons op zaterdag helpen. (nog) Geen bakkersopleiding, maar als de wil er is… Lees meer over, weer, een achterneefje:

Wie ben je?

Ik ben Cas Seegers, kom uit Baarle en ben 15 jaar.

Hoe lang werk je al in de bakkerij?

Nog niet zo lang dus. Ik denk nu ongeveer 4 maanden.

Wat is je lievelingsproduct?

De ronde rozijnen koffiekoek!

Wat vind je leuk werk om te doen?

Gebakjes maken vind ik leuk. Het liefste progresgebakjes, want die vind ik leuk om af te strijken.

Wat vind je minder leuk om te doen?

Na het werken alle spullen op ruimen.

Wat wisten we nog niet over je?

Dat ik eigenlijk dit schooljaar voor bakker wilde gaan leren, maar die opleiding was al volzet. Daarom zit ik nu in de richting bouw. Na mijn kaderopleiding, ga ik brood en banket doen. Dat duurt nog 2 jaar.

Wat zijn je hobbies?

Fietsen. Ik heb een racefiets en een mountainbike en ga meestal op woensdag en zondag fietsen. En ik ga graag op stap met mijn maten. Als het weer kan dan…

Ooit… word ik hopelijk een goede bakker!