Wat zijn we allemaal aan het doen?!

Pakken met tegels. Een oven op de oprit of een container met puin. Breken op woensdag. Boren, slijpen, stuc-en. Wat zijn we allemaal aan het doen?

Op dit moment wordt onze nieuwe oven geplaatst. Eentje extra zodat we nog meer lekkere broden en broodjes af kunnen bakken. Belangrijker is eigenlijk; dat we de hele dag kunnen bakken. Dat is nu namelijk niet haalbaar en was al jaren een grote wens. De hele dag door vers brood, verse broodjes en warme worstenbroodjes komt in zicht!

Komt in zicht, want er moet nog wel een en ander gebeuren. De hele bakkerij wordt letterlijk en figuurlijk op z’n kop gezet. De indeling wordt anders, andere vloer, andere wanden en onder andere een nieuwe vriezer, koeling, kneder en stokbroodmachine. Als je het snel typt dan valt het wel mee… Naast de bakkerij gaan we ook de winkel aanpakken. Hiervoor zijn alle voorbereidingen getroffen en in onze vakantie gaan we breken. We sluiten deze zomer maandag 19 augustus. Donderdag 29 augustus gaan we weer open in onze noodwinkel. In de garage maken we een kleine knusse winkel waar we een paar weken in zullen vertoeven. Let op; ook 15 augustus zijn we uitzonderlijk gesloten i.v.m de verbouwing.

Het is een beetje druk en hectisch, maar ik ben Ronald over aan het halen om nog een paar verbouwsoezen, purschuimgebakjes, breekbroden en specie-cakes te laten maken. Kom gerust kijken naar de vorderingen en proeven!