Paasbesteltips!

De bestellijsten zijn er weer en bezorgen we in Baarle. Alle producten staan weer online dus laat Pasen maar komen. Wij geven besteltips en bestel zeker op tijd, want Pasen heeft dit jaar een extra uitdaging:

  • Vanaf nu kun je bestellen voor Eerste of Tweede Paasdag. We zijn er beide dagen van 7 tot 13 uur. Dinsdag na Pasen komen we een dagje bij en zijn we er niet.
  • Bestellen kan online via onze site; www.bakkerijadams.be en dan via het kopje ‘bestellen’.
  • We maken wat op de bestellijst staat. Kun je de datum niet selecteren bij het afronden van je bestelling? Dan heb je een product gekozen dat we deze dagen NIET maken. De hele datum valt dan weg. Deze dagen staan de zogenaamde gesorteerde pistolets en koffiekoeken uit. Deze kun je zelf kiezen, dat scheelt voor ons heel veel rekenwerk.
  • Op de bestellijst staan dus alle producten; in het mintgroen staan de paasspecials. Probeer onze paastompouce en vergeet zeker je paasbrood niet!
  • Wil je lekker in je bed blijven liggen? Haal dan vast eerder je afbakpistolets en croissantjes. Deze bak je thuis af. Binnen een kwartiertje (oven moet je wel voorverwarmen) heb je heerlijk verse broodjes!
  • We hebben dit jaar geen Paasontbijtjes… Waarom niet? Omdat dit standaard ontbijtjes waren en klanten toch vaak aanpassingen wilden. Dus kies lekker zelf uit wat je tijdens het paasontbijt wilt eten! Ook is het ‘vrij veel werk’ een ontbijtje te maken en die tijd hebben we eenvoudigweg niet.
  • Weet je niet wat te bestellen? Dit zijn ieder jaar de toppers; pistolets, croissants, koffiekoeken, paastaartje en paasbrood. En natuurlijk worstenbrood en alles met aardbeien!
  • Wat is dan de extra uitdaging dit jaar? Pasen is druk, heel druk. En dan is het echt niet fijn als je ’s nachts een uurtje korter hebt… De tijd wordt namelijk verzet, grrr. Heel fijn dat het langer licht is, maar het had best een weekje eerder of later gemogen wat ons betreft. We doen ons uiterste best alles op tijd klaar te hebben liggen en gaan extra hard werken!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan ons winkelteam!