Als we die toch eens hadden, een glazen bol. We zijn dus druk bezig een aantal nieuwe kerstproducten aan het bedenken. Smaken verschillen dus we gaan proeven:
We weten nog niet precies wanneer wat – er moet namelijk ook nog taai taai gebakken worden en nog veel roomboteramandelletters en nog een aantal kerstpakketten -, maar we hebben een aantal smaken bedacht. Smaken die we willen laten proeven de komende tijd, dus het kan zijn dat jullie zomaar in een experiment zitten de komende weken.
Speculaasdessertjes! Dat was het antwoord van Merel toen we aan haar vroegen welk dessertje we moesten maken. Ze passen ook goed bij 5 december.
Ellen heeft de eeuwige strijd om witte chocolade cake verloren. Het is wel wit, maar totaal anders. De kerstster komt in een nieuwe variant met kokos en passievrucht. Bianca vindt de combinatie superlekker. Hopelijk jullie ook. En zo niet dan is de chocoladecrème variant er ook nog.
Ronald wil soms een beetje anders en soms meer traditioneel. Dus bij de nieuwe december éclairs komt een traditionele eindejaarsvulling met champagne. Champagne gaat goed met fruit, dus het wordt een champagne-framboos vulling. Een beetje anders is Yuzu. Yuzu is een citrusvrucht die in Japan in het wild groeit. Hij lijkt een beetje op een citroen. De smaak is een combinatie van mandarijn, limoen/citroen. Een wat zachtere smaak dus. Echte fijnproevers proeven er ook grapefruit in. Een heel gezond vruchtje is het! En dan is er tot slot nog een Dubai trend… doen we mee? We gaan testen met chocolade, pistache en kadayif – een soort filodeeg. Allesbehalve gezond, maar blijkbaar heel lekker. Kom je ook proeven?! Hopelijk kunnen we dan op basis van jullie reacties de bestellingen en dus productie goed voorspellen 😊